Projectontwikkeling sociale woningbouw en duurzame energieconcepten

Over BlauwStaete

2012-08-17 LinkedIn fotoU hebt als woningcorporatie of als gemeente een unieke opgave voor woningbouw. Goed opdrachtgeverschap is een hele kunst.

Helaas heeft u niet voldoende expertise in huis om het ontwikkeltraject te doorlopen. Wellicht wilt u samenwerken, maar u wilt het project niet helemaal uit handen geven.

Na jarenlange ervaring in loondienst bij verschillende woningcorporaties ben ik 2001 gestart als ZZP-er. In 2007 werd dat een BV, dat heb ik BlauwStaete genoemd. Dit is een knipoog naar de ‘Blue States’, de staten in de VS waar Al Gore* destijds de meeste kiesmannen had. De bedrijfsnaam staat voor mij symbool voorde brede expertise die is opgebouwd in climate proof gebiedsontwikkeling in het Rivierengebied en de Haarlemmermeer en het toepassen van duurzame energiesystemen.

Projectontwikkeling sociale en duurzame woningbouw
Als econoom met meer dan 20 jaar ervaring in projectontwikkeling van sociale huisvesting ben ik expert in het koppelen van beleid aan techniek en economie. Ik ben een projectmanager met een creatief inhoudelijke bijdrage. Innovatief en creëer een solide financiële basis.

Waar kunt u mij voor vragen?
Mijn specialisatie en interesse ligt in duurzame gebieds- en projectontwikkeling en het toepassen van duurzame energiesystemen. Ik ontwikkel en realiseer energiezuinige concepten met als doel energietransitie, juist voor de sociale sector.

Ik werk voor woningcorporaties en gemeenten, liefst in deeltijd of op projectbasis voor verschillende opdrachtgevers.

Maak gebruik van mijn uitgebreide kennisnetwerk
Voor het realiseren van duurzame woningbouw beschik ik over een breed netwerk in industrie en finance. Het gaat om producten als zonnepanelen, zonnecollectoren, warmtepompen,  HPC’s (heat power combinaties), etc.

Contactgegevens
Mario Berends
Braspenninglaan 124
5237 NR ‘s-Hertogenbosch

T: 06 – 55 33 45 34
E: blauwstaete@gmail.com

LinkedIn-profiel van Mario Berends weergevenProfiel van Mario Berends weergeven

Specialismen
• Ontwikkelen en realiseren van nieuwbouw.
• Ontwikkelen en realiseren van energiezuinige concepten.
• Beleids- en organisatieontwikkeling op het gebied van vastgoed en energie.
• Aquisitie & conceptontwikkeling
• Contacten met overheden.
• Coördineren van samenwerking met externe adviseurs, architecten en multidisciplinaire teams.

* Al Gore is vooral bekend om zijn presentatie ‘The unconvenient truth’, die wereldwijd tot meer aandacht voor de klimaatsverandering leidde.

**Heeft u zelf een goed concept of product voor duurzame woningbouw, maar zoekt u nog de aansluiting in de markt? Neem dan vrijblijvend contact op, ik help u graag bij het in de markt zetten van uw product of bij het realiseren van uw concept.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: